Ook de moeite waard

Kijk ook eens op deze sites:

Wietse Hoving
Dit is een site met foto’s van schilderijen van mijn vader. Gemaakt door Martijn Akkerman, één van de kleinkinderen. Geweldig dat hij hier zoveel energie en tijd in steekt. En wat heeft die vader van mij toch een hoop mooie schilderijen gemaakt!

Hoving.com
M’n neef Michiel maakt te gekke tekenfilms, schilderijen en objecten. Kijk maar! En Google dan gelijk ook zijn broer: Pablo Hoving, die o.a. fantastische dieren maakt van kippengaas en papier.

Pleunie Hoving
En als we dan toch met familieleden bezig zijn: m’n nichtje Pleunie produceert en regisseert theatervoorstellingen. Ik snap niet waarom ze nog niet hartstikke beroemd is.

De Kunstkamer
Gré is mijn kunstvriendin uit Den Helder. Het is niet alleen een hartstikke aardig mens, ze maakt ook nog mooie schilderijen en geeft cursussen.

Nou Nog Mooier
Mocht je nog een schilderijlijst nodig hebben: ga dan naar Warfhuizen. En kijk dan gelijk ook even in de kadoschuur en de mooie winkel, waarin geregeld exposities gehouden worden.  Maak kennis met de nieuwe eigenaren Sharon en Gosse Koopmans.

Luuk Hoekzema
Maakt mooie kleurige abstracte schilderijen. Die moet je echt ook even bekijken!

Waarkunst
Aan de Hoofdweg 1 in ’t Waar is een hele mooie galerie in een grote boerderij, met een prachtige beeldentuin er bij. Ik ben er trots op dat mijn werk ook in deze galerie te koop staat! Open op zaterdag en zondag en door de week op afspraak.

Scherer, Hoofdstraat 140 in Uithuizermeden
Op de designafdeling vinden geregeld exposities plaats. Een prachtige plaats om werk te laten zien! 

Eenumermaar
In de beeldentuin Eenumermaar, aan de Tolweg 4 in Zeerijp is het goed toeven.
Verstopt op een prachtige plek. Heerlijk om even rond te wandelen en een gezellige plek om thee of koffie te drinken. Leuk dat ik hier ook mag exposeren deze zomer!