Ook de moeite waard

Kijk ook eens op deze sites:

www.wietsehoving.nl
Dit is (was) een site met foto’s van schilderijen van mijn vader. Deze site is helaas uit de lucht, maar er komt een nieuwe. Daar wordt nog aan gewerkt door Martijn Akkerman. Geweldig dat hij hier zoveel energie en tijd in steekt. En wat heeft die vader van mij toch een hoop mooie schilderijen gemaakt!

www.hoving.com
M’n neef Michiel maakt te gekke tekenfilms, schilderijen en objecten. Kijk maar! En Google dan gelijk ook zijn broer: Pablo Hoving, die o.a. fantastische dieren maakt van kippengaas en papier.

www.pleuniehoving.nl
En als we dan toch met familieleden bezig zijn: m’n nichtje Pleunie produceert en regisseert theatervoorstellingen. Ik snap niet waarom ze nog niet hartstikke beroemd is.

www.dekunstkamer.wix.com/denhelder
GrĂ© is mijn kunstvriendin uit Den Helder. Het is niet alleen een hartstikke aardig mens, ze maakt ook nog mooie schilderijen en geeft cursussen.

www.nounogmooier.nl
Mocht je nog een schilderijlijst nodig hebben: ga dan naar Jack in Warfhuizen. En kijk dan gelijk ook even in de kadoschuur en de mooie winkel, waarin geregeld exposities gehouden worden. En voor allerlei ontwerp- en drukwerk moet je echt Christianne vragen.

www.luukhoekzema.nl
Maakt mooie kleurige abstracte schilderijen. Die moet je echt ook even bekijken!

www.coehoorn-keramiek.nl
Open op vrijdag en zaterdag. In de maanden januari en februari gesloten. Veel goeie keramiek! En ik mag af en toe een zaterdag helpen!

www.art-quake.nl
Een prachtige zaak waar heel veel mooie dingen worden verkocht. Daar zijn ook beelden van mij te koop. Openingstijden maandag t/m zaterdag van 09.30-17.30 uur

www.waarkunst.nl
Aan de Hoofdweg 1 in ’t Waar is een hele mooie galerie in een grote boerderij, met een prachtige beeldentuin er bij. Ik ben er trots op dat mijn werk ook in deze galerie te koop staat! Open op zaterdag en zondag en door de week op afspraak.