Beelden van keramiek

WELKOM OP MIJN SITE EN IN DE WEBSHOP

Ik maak beelden van klei die eerst biscuitgebakken worden in de keramiekoven en daarna bewerkt met glazuren of oxides. Dan worden ze nog eens gestookt in de keramiek- of in de raku-oven.
Onder ‘Galerij’ is van de laatste drie jaar een selectie te zien van mijn werk. Hier staan ook beelden bij die inmiddels verkocht zijn, of die in opdracht zijn gemaakt en al afgeleverd. Het is een globale weergave van wat ik de afgelopen jaren gemaakt heb.
Ik ben geen voorstander van kopiƫren, maar als er iets bij is wat je graag wilt hebben, laat me dat dan horen, dan kan ik eventueel iets soortgelijks maken. Mijn beelden zijn uniek en, al lijken ze soms op elkaar, overal is er maar 1 van.
Dat houdt ook in dat, als je iets uit de webshop wilt kopen, je er rekening mee moet houden dat een beeld mogelijk al verkocht is. Mocht iemand anders eerder besteld hebben, dan is dat jammer, maar helaas. Natuurlijk probeer ik wel de webshop zo actueel mogelijk te houden en ik plaats hier ook geregeld nieuwe werken op.
Bij de prijzen is rekening gehouden met verzendkosten. Mocht je iets uit de winkel bij mij ophalen dan gaat er 5 euro van de prijs af. Bij verzending worden dus geen extra kosten in rekening gebracht.

Altijd leuk om helemaal vrijblijvend een kijkje in m’n atelier te nemen. Je bent van harte welkom, maar maak wel even een afspraak!

Kunstmarkten en expo’s:
– tot 30 september staan er beelden van mij in t’Marheem, Schoolstraat 5 in Marum. Deze staan ook in de webshop; heb je belangstelling bel me dan even, dan kunnen we daar een afspraak over maken: 06 21207008   
– 18 september: kunstmarkt Hoornse Meer bij het Wall House van 12.00 tot 17.00 uur
– van 18 september tot 17 oktober is er ook weer een etalageroute in Zuidhorn. Mijn werk staat dan bij Rudy Wiersema in de etalage
– 30 september breng ik enkele beelden naar Mijn Winkel in Haren, waar ik op uitnodiging een vitrinekast mag vullen en iets in de etalage mag zetten
– vanaf 1 oktober tot eind december komt er een expositie in De Zilverkamer in Appingedam waar ik een bijdrage aan mag leveren.
– 2 oktober: cultuurmarkt Westerkwartier in Museum Nienoord. Ik heb een plekje in de Noordhal.

En het kan niet op: volgend jaar mag ik ook nog in het Martiniziekenhuis exposeren! Daar ben ik echt heel gelukkig mee. Ik hoop dat mensen die eigenlijk nooit voor de lol in het ziekenhuis komen, een beetje blij van mijn beelden worden!

Ik houd je op deze pagina op de hoogte van alle verdere activiteiten. 

Bijgewerkt op 14 september 2021