Beelden van keramiek

WELKOM OP MIJN SITE EN IN DE WEBSHOP

Ik maak beelden van klei die eerst biscuitgebakken worden in de keramiekoven en daarna bewerkt met glazuren of oxides. Dan worden ze nog eens gestookt in de keramiek- of in de raku-oven.
Onder ‘Galerij’ is van de laatste drie jaar een selectie te zien van mijn werk. Hier staan ook beelden bij die inmiddels verkocht zijn, of die in opdracht zijn gemaakt en al afgeleverd. Het is een globale weergave van wat ik de afgelopen jaren gemaakt heb.
Ik ben geen voorstander van kopiƫren, maar als er iets bij is wat je graag wilt hebben, laat me dat dan horen, dan kan ik eventueel iets soortgelijks maken. Mijn beelden zijn uniek en, al lijken ze soms op elkaar, overal is er maar 1 van.
Dat houdt ook in dat, als je iets uit de webshop wilt kopen, je er rekening mee moet houden dat een beeld mogelijk al verkocht is. Mocht iemand anders eerder besteld hebben, dan is dat jammer, maar helaas. Natuurlijk probeer ik wel de webshop zo actueel mogelijk te houden en ik plaats hier ook geregeld nieuwe werken op.
Bij verzending worden geen extra kosten in rekening gebracht.

Altijd leuk om helemaal vrijblijvend een kijkje in m’n atelier te nemen. Je bent van harte welkom, maar maak wel even een afspraak!

Kunstmarkten en expo’s: 
De kunstmarkten van dit jaar hebben we gehad, maar er staan nog een paar dingen op het programma:
– vanaf 30 september staan er verschillende beelden van mij bij Mijn Winkel in Haren, waar ik op uitnodiging een vitrinekast mag vullen en iets in de etalage mag zetten
– van 1 oktober tot half januari is er een prachtige expositie in De Zilverkamer in Appingedam waar ik aan mee doe.
2022:
van 8 februari tot 10 mei mag ik in het Martiniziekenhuis exposeren. Ik krijg 6 vitrinekasten tot mijn beschikking. Daar ben ik echt heel gelukkig mee. Ik hoop dat mensen die eigenlijk nooit voor de lol in het ziekenhuis komen, een beetje blij van mijn beelden worden!
– van 19 februari t/m medio juni een expositie van de SKNN in De Fabriek in Emmen.

Ik houd je op deze pagina op de hoogte van alle verdere activiteiten en vul geregeld de Galerij en de winkel aan met nieuwe foto’s.

Bijgewerkt op 9 januari 2022