Beelden van keramiek

WELKOM OP MIJN SITE EN IN DE WEBSHOP

Ik maak beelden van klei die eerst biscuitgebakken worden in de keramiekoven en daarna bewerkt met glazuren of oxides. Dan worden ze nog eens gestookt in de keramiek- of in de raku-oven.
Onder ‘Galerij’ is van de laatste vier jaar een selectie te zien van mijn werk. Hier staan ook beelden bij die inmiddels verkocht zijn, of die in opdracht zijn gemaakt en al afgeleverd. Het is een globale weergave van wat ik de afgelopen jaren gemaakt heb.
Ik ben geen voorstander van kopiëren, maar als er iets bij is wat je graag wilt hebben, laat me dat dan horen, dan kan ik eventueel iets soortgelijks maken. Mijn beelden zijn uniek en, al lijken ze soms op elkaar, overal is er maar 1 van.
Dat houdt ook in dat, als je iets uit de webshop wilt kopen, je er rekening mee moet houden dat een beeld mogelijk al verkocht is. Mocht iemand anders eerder besteld hebben, dan is dat jammer, maar helaas. Natuurlijk probeer ik wel de webshop zo actueel mogelijk te houden en ik plaats hier ook geregeld nieuwe werken op.
Bij verzending worden geen extra kosten in rekening gebracht.

Altijd leuk om helemaal vrijblijvend een kijkje in m’n atelier te nemen. Je bent van harte welkom, maar maak wel even een afspraak!

Kunstmarkten en expo’s: 
van 8 februari tot 10 mei heb ik vrij veel werk in het Martiniziekenhuis in Groningen staan, ingang West. Er zijn 6 vitrinekasten gevuld en het ziet er vrolijk en kleurig uit! Die werken staan ook nog in m’n  webshop, maar daar heb ik dat bij vermeld. Mocht je één van die werken willen hebben, neem dan even contact met me op
– van 19 februari t/m medio juni is er een keramiekexpositie van de noordelijke keramisten (SKNN) in De Fabriek in Emmen, Ermerweg 88b. Zeker de moeite waard om een kijkje te nemen! Van alle keramisten staat er 1 beeld.
– vanaf 17 maart staan er ook enkele beelden van me bij de nieuwe galerie van Erika Stulp, Molenweg 4, Oudeschans
– 21 mei – kunstmarkt Heerenveen, Van Harenspad (van 10.00 tot 16.00 uur)
–  4 juni – kunstmarkt Balk
– 2 juli – kunstmarkt Leeuwarden
– 9 juli – kunstmarkt Sellingen
– 10 juli – kunstmarkt Westerbork
– 6 augustus – Rembrandtmarkt, Sint Annaparochie
4 september – Kunstmarkt Noordenveld in Roden
17 september – Cultuurfestival Nienoord, Leek

Ik houd je op deze pagina op de hoogte van alle verdere activiteiten en vul geregeld de Galerij en de winkel aan met nieuwe foto’s.

Bijgewerkt op 11 mei 2022