Beelden van keramiek

WELKOM OP MIJN SITE EN IN DE WEBSHOP

Ik maak beelden van klei die eerst biscuitgebakken worden in de keramiekoven en daarna bewerkt met glazuren of oxides. Dan worden ze nog eens gestookt in de keramiek- of in de raku-oven.
Onder ‘Galerij’ is van de laatste vier jaar een selectie te zien van mijn werk. Hier staan ook beelden bij die inmiddels verkocht zijn, of die in opdracht zijn gemaakt en al afgeleverd. Het is een globale weergave van wat ik de afgelopen jaren gemaakt heb.
Ik ben geen voorstander van kopiƫren, maar als er iets bij is wat je graag wilt hebben, laat me dat dan horen, dan kan ik eventueel iets soortgelijks maken. Mijn beelden zijn uniek en, al lijken ze soms op elkaar, overal is er maar 1 van.
Dat houdt ook in dat, als je iets uit de webshop wilt kopen, je er rekening mee moet houden dat een beeld mogelijk al verkocht is. Mocht iemand anders eerder besteld hebben, dan is dat jammer, maar helaas. Natuurlijk probeer ik wel de webshop zo actueel mogelijk te houden en ik plaats hier ook geregeld nieuwe werken op.
Bij verzending worden geen extra kosten in rekening gebracht.

Altijd leuk om helemaal vrijblijvend een kijkje in m’n atelier te nemen. Je bent van harte welkom, maar maak wel even een afspraak! 06-21207008

Kunstmarkten en expo’s: 
van 8 februari tot 10 mei had ik vrij veel werk in het Martiniziekenhuis in Groningen staan. Jammer dat die expo afgelopen is, evenals die in De Fabriek in Emmen, die van 19 februari tot medio juni liep.
Ook de eerste markten zijn al weer geweest, dit zijn de resterende:
– 14 augustus – kunstmarkt Wezup
– 4 september – kunstmarkt Noordenveld in Roden
– 10/11 en 17/18 september – Route 99: gezamenlijke tentoonstelling in Oud Bocum
– 10 september – kunstmarkt Hoornse Meer, Groningen 
– 17 september – cultuurfestival Nienoord, Leek en opening etalageroute Zuidhorn

Vanaf september ben ik 1 van de deelnemers aan de atelierroute Route 99. Mijn atelier is dan open de laatste zondag van de maand, beginnende eind september. Andere deelnemers aan deze route zijn o.a.: Sibrich Veenland, Noor Agter, Margot Brekenmans en Reinier vd Berg. Op 10/11 en 17/18 september is er een gezamenlijke tentoonstelling in Oud Bocum, een prachtig gerenoveerde boerderij in Kloosterburen. Dat zijn ook de Open Monumentdagen en de dagen dat Oud Bocum voor het eerst is te bezichtigen, dus we verwachten veel belangstelling.
In september doe ik ook weer mee aan de etalageroute in Zuidhorn.
Ik houd je op deze pagina op de hoogte van alle verdere activiteiten en vul geregeld de Galerij en de winkel aan met nieuwe foto’s.

Bijgewerkt op 7 augustus 2022